Αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού με ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου ή παιδοψυχολόγο, ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα γραφεία μας στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210.66.19.177.

 • Ατομική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

  Πότε χρειάζεται να απευθυνθούμε σε έναν ψυχολόγο

  Πολλές φορές όλοι μας, έχουμε νοιώσει ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, ότι ”δεν πάει άλλο” ή ότι έχουμε ένα γενικευμένο και ανεξήγητο άγχος. Άλλες φορές γνωρίζουμε καλά τι μας φταίει, όπως συγκεκριμένα γεγονότα ζωής: πένθος, διαζύγιο, ανεργία κλπ, αλλά νιώθουμε ανήμποροι να τα αντιμετωπίσουμε, αδυνατούμε να διαχειριστούμε αυτό που μας συμβαίνει…

  Περισσότερα →

 • Σύμβουλευτική Γάμου & Θεραπεία Ζεύγους

  Πως μπορεί να βοηθήσει ένας Ψυχολόγος – Σύμβουλος γάμου: Τι είναι η θεραπεία ζεύγους;

  Η θεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση ή/και στο γάμο τους. Προβλήματα όπως έλλειψη επικοινωνίας, διαφωνίες σχετικά με την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, συγκρουσιακές σχέσεις, απομόνωση, έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, απιστία κ.α.

  Περισσότερα →

 • Συμβουλευτική και Υποστήριξη Εφήβων & Οικογένειας

  Συμβουλευτική εφήβων: ακούμε, κατανοούμε, υποστηρίζουμε

  Όλοι συμφωνούν ότι η εφηβεία είναι μια περίοδος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην εξελικτική μας πορεία από παιδιά σε ενήλικες. Τα πάντα σε αυτή τη φάση της ζωής μας αλλάζουν: το σώμα μας, η φωνή μας, οι διαθέσεις μας, τα ενδιαφέροντα μας, οι στόχοι μας.

  Περισσότερα →

  Συμβουλευτική γονέων: μέθοδος και διαδικασία

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, που και πως μπορεί ένας γονιός να καταρτισθεί ή έστω να ενημερωθεί με ασφάλεια και εγκυρότητα, ως προς το γονεϊκό του ρόλο; Ουσιαστικά πουθενά! Για τον πιο σημαντικό ίσως ρόλο της ζωής μας, δεν υπάρχει καμία εκπαίδευση, καμία πιστοποίηση, κανένα σχετικό εγχειρίδιο.

  Περισσότερα →

 • Online Συμβουλευτική μέσω Skype

  Συνεδρίες μέσω Skype

  Στο γραφείο μας παρέχονται συνεδρίες μέσω Skype, σε άτομα που βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδος, καθώς και σε άτομα που αδυνατούν να μετακινηθούν για σοβαρούς λόγους υγείας και δεν έχουν άλλου είδους πρόσβαση στο χώρο μας.

  Πρόκειται για συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες μέσω Skype, με έναν από τους θεραπευτές που παρέχουν αυτή την υπηρεσία και διαρκούν 50 λεπτά η κάθε μία.

  Περισσότερα →

 • Βιωματικά Σεμινάρια

  Βιωματικά Σεμινάρια και Ψυχοθεραπευτικά Εργαστήρια

  Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια, τα οποία διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου μας, στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Για αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -21.00 , στο 2106619177.

  Περισσότερα →

 • Διαδικτυακά Βιωματικά Σεμινάρια

  Βιωματικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου

  Ενημερωθείτε για τα βιωματικά σεμινάρια που διεξάγουμε μέσω διαδικτύου. Δεδομένης της βιωματικής φύσης των σεμιναρίων, βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή τους, είναι να συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10 άτομα) ή/και ο μέγιστος (50 άτομα). Επομένως αρχικά δηλώνετε την εγγραφή σας στην γραμματεία και μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός συμμετοχών θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα λάβετε μέρος.

  Περισσότερα →