Επικοινωνία

Λ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής
210.66.19.177 & 6948634485

 

 

Πρόσβαση με Ι.Χ.

Το Συμβουλευτικό και Ψυχολογικό Κέντρο "Επαφή" βρίσκεται στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Θα μας βρείτε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος αρ. 79, στο πρώτο φανάρι μετά τη γέφυρα του Σταυρού.

Από την Αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο 15 (Λ. Μεσογείων / Λ. Μαραθώνος) και στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Επίσης από την περιφερειακή Υμηττού βγαίνετε στην έξοδο Υ6 (Γλυκά Νερά) ή Υ4 (Αγ. Παρασκευή).

Πρόσβαση με Λεωφορεία:

Εξυπηρετούν οι γραμμές Α5 από Ακαδημίας (κέντρο), 304, 305 και 316 από τον σταθμό του Μετρό στο Νομισματοκοπείο και την πλατεία Αγίας Παρασκευής, καθώς και 314 και 319 από το σταθμό του Μετρό ''Δουκίσσης Πλακεντίας''.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

  Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

  *Τα στοιχεία που καταχωρείτε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης "Επαφή" και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τη γραμματεία του Κέντρου.

  Με την εγγραφή σας στο newsletter θα ενημερώνεστε για όλες τις νέες δράσεις του Κέντρου μας: σεμινάρια, μαθήματα, ομάδες!

  * Δείτε στην Αρχική σελίδα πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ τα 4 Σεμινάρια Ψυχολογίας!!!

  Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου

  Comments are closed.