Επικοινωνία

 

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ "ΕΠΑΦΗ"

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το που βρισκόμαστε καθώς και τους εναλλακτικούς τρόπους πρόσβασης. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαδικασία των συνεδριών ή την διαθεσιμότητα των ψυχολόγων, η γραμματεία είναι στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει καθημερινές 09:00 - 21:00 στο 210.66.19.177 για το γραφείο της Αγ. Παρασκευής και στο 210.57.70.353 για το γραφείο του Περιστερίου. Το email μας είναι xidaras@gmail.com.

α) Λ. Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής  (210.66.19.177)

 

Πρόσβαση με Ι.Χ.

Το Συμβουλευτικό και Ψυχολογικό Κέντρο "Επαφή" βρίσκεται στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Θα μας βρείτε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος αρ. 79, στο πρώτο φανάρι μετά τη γέφυρα του Σταυρού.

Από την Αττική οδό βγαίνετε στην έξοδο 15 (Λ. Μεσογείων / Λ. Μαραθώνος) και στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Επίσης από την περιφερειακή Υμηττού βγαίνετε στην έξοδο Υ6 (Γλυκά Νερά) ή Υ4 (Αγ. Παρασκευή).

Πρόσβαση με Λεωφορεία:

Εξυπηρετούν οι γραμμές Α5 από Ακαδημίας (κέντρο), 304, 305 και 316 από τον σταθμό του Μετρό στο Νομισματοκοπείο και την πλατεία Αγίας Παρασκευής, καθώς και 314 και 319 από το σταθμό του Μετρό ''Δουκίσσης Πλακεντίας''.

β) Λ. Παν. Τσαλδάρη & Σαρανταπόρου, Περιστέρι (210.57.70.353)

 

Πρόσβαση με Ι.Χ.

Το Συμβουλευτικό και Ψυχολογικό Κέντρο "Επαφή" στο Περιστέρι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (150 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό ''Περιστέρι'' στην πλατεία Δημοκρατίας), στη διασταύρωση των Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη και Σαρανταπόρου, δίπλα στο εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ και τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου. Η είσοδος είναι από την οδό Αγίου Βασιλείου 1, στον Α. όροφο. Η πρόσβαση είναι εύκολη με I.X από τις Λεωφόρους Π. Τσαλδάρη, Σαρανταπόρου, Λένορμαν και Θηβών.

Πρόσβαση με Μετρό & Λεωφορεία:

Με το Μετρό Γραμμή 2 (Ανθούπολη – Ελληνικό) θα μας βρείτε σε 150μ. από τον σταθμό «Ανθούπολη». Επίσης το σημείο εξυπηρετούν οι λεωφορειακές γραμμές: 748 (Χρυσούπολη-Ανθούπολη-Στ.Περιστέρι), 891 (Αγ. Βαρβάρα-Αιγάλεω-Περιστέρι-Στ, Αττικής), 892 (Αγ. βαρβάρα-Χαϊδάρι-Αγ. Ανάργυροι-Ήλιον) και Α13 (Ομόνοια-Κηπούπολη) καθώς και οι γραμμές τρόλεϊ: 12 (Ζάππειο-Αγ. Ιερόθεος), 24 (Πετρούπολη-Ίλιον-Αγ. Αντώνιος), 25 (Αγ. Αντώνιος-Ίλιον-Καματερό), κατεβαίνετε στην στάση «Ταχυδρομείο» επί της Π. Τσαλδάρη, 30μ από το γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

*Τα στοιχεία που καταχωρείτε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης "Επαφή" και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τη γραμματεία του Κέντρου.

Comments are closed.