ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (παλιο)

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Danai Papadopoulou

Υπέροχος άνθρωπος, καταπληκτική δουλειά ❤️

ΕΦΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εκπληκτικός επιστήμονας!! !Άψογη συνεργασία.

Δήμητρα Φωτεινοπούλου

Η αμεσότητα αγγίζει τον νου και την ψυχή! Φοβερός

Tornesakis Myron

Ο Γιάννης είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας στον τομέα του. Είχαμε μαζί μια συνεργασία ενός χρόνου και με έβγαλε από πολλά αδιέξοδα. Πολλές από τις κατευθύνσεις που μου έδωσε πέρυσι τις έχω κάνει αρχές μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Μου τον είχε συστήσει μια φίλη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Maria Geo

Καταπληκτικος ψυχολόγος…. με άριστη προσέγγιση σε όλα τα θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα κ ευελπιστώ να μπορεσω να ξεκινήσω σύντομα ξανά τις συνεδρίες μου.

Δήμητρα Σαρρή

Είναι πολύ καλός γνώστης της επιστήμης της ψυχολογίας. Έχει απίστευτη πραότητα στον τρόπο που μιλάει και παράλληλα αναλύει όλα τα θέματα με τρομερή σαφήνεια. Είναι αναλυτικός και επεξηγηματικός. Ευγενέστατος και πάνω από όλα πιστεύω Άνθρωπος.

Vivi Petsopoulou Kypraiou

Ό,τι χρειαζεσαι από έναν ψυχολόγο… Γνώσεις, δομημένη σκέψη, απλός και απόλυτα κατανοητός λόγος, ζεστασιά στην έκφραση…τόσο που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό ομιλίας του και νιώθεις ότι μπορείς απόλυτα να τον εμπιστευτείς!!! Σας ευχαριστούμε κε Ξηντάρα για όλα!!!

Dimitra Chatzi

Απίστευτη ικανότητα επικοινωνίας και κατανόησης των προβλημάτων μας. Δημιουργεί περιβάλλον οικειότητας από το πρώτο λεπτό.

Vasiliki Papoutsaki

Τόσο εύστοχος, ειλικρινής και κατανοητός!! Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μας βοήθησε να δούμε πιο καθαρά και να βρούμε λύσεις!!! Σπάνια ποιότητα θεραπευτή!

Xristina Gantela

Εξαιρετική ομάδα ψυχολόγων!

Stella Konioti

Professional ,he understand and respects ,the human emotions , respect

Cecilia Peppas

Ο Γιάννης είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας στον τομέα του. Είχαμε μαζί μια συνεργασία ενός χρόνου και με έβγαλε από πολλά αδιέξοδα. Πολλές από τις κατευθύνσεις που μου έδωσε πέρυσι τις έχω κάνει αρχές μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Μου τον είχε συστήσει μια φίλη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Eleni Katsani

Ο γιος μου έγινε ολοκληρωμένος άνθρωπος!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσέγγιση!!!!
Παρακολουθώ τα σεμινάρια σας τα οποία είναι εξαιρετικά και με έχουν βοηθήσει πολύ!!!!

Μαρία Συμεωνίδου

Εξαιρετικός ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής ! Απλός και κατανοητός, αγγίζει με τον λόγο του ψυχή και νου ! Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω, σας ευχαριστώ πολύ !

mel kar

Οι αξίες, οι εμπειρίες ζωής, η γνώση , η αμεσότητα, η σοβαρότητα, η ενσυναίσθηση, δημιουργούν αίσθημα εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Marianna Mavroeidi

Πολλοί δεν πιστεύουν στη συμβουλευτική και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Ούτε εγώ πίστευα. Και δεν ξέρω ακόμα αν πιστεύω. Ξέρω σίγουρα ότι χωρίς το Γιάννη, δεν θα είχα μάθει να διαχειρίζομαι σοβαρότατες κρίσεις πανικού που με οδηγούσαν στο νοσοκομείο, δεν θα είχα αποβάλει τύψεις που δεν αφορούσαν σε πράγματα που εγώ είχα κάνει, δεν θα είχα μάθει να αγαπάω λίγο περισσότερο εμένα και δεν θα είχα τόση κατανόηση για τις συμπεριφορές των άλλων. Χάρη στο Γιάννη έγινα λίγο καλύτερος άνθρωπος. Γιάννη, σε ευχαριστώ πάντα.

Maria Ximeroulaki

Απευθύνθηκα στον Γιάννη μιας και μου φάνηκε από τα βιντεάκια πολύ κατανοητός, φαινόταν ότι οι κατευθύνσεις που έδινε στόχευαν εκεί που έπρεπε και ότι τα βήματα ήταν απλά και ξεκάθαρα. Από την προσωπική μου εμπειρία θα πω ότι η προσέγγιση του ήταν ανθρώπινη, φιλική και πραγματικά με βοήθησε στα ζητήματα που έθεσα!

Ρόζα Καρπαθάκη

Εξαιρετικός επιστήμονας! Άμεσος,κατανοητός κ πολύ βοηθητικός!Με το λόγο του αγγίζει ψυχή και νου!

Maria Tzatzoy Pentogianniotisa

Ένας άνθρωπος που σου μιλάει στην ψυχή και σε βοηθάει να γιατρέψεις τις πληγές σου και να ξεπεράσεις τούς φόβους σου!!! Σε κάνει να νιώθεις άνετα και οικεία.

Anny Kallimani

Απίστευτα βοηθητικός κι εύστοχος ο κ. Ξηντάρας, ξεδιπλώνει με άρτιο και τεκμηριωμένο λόγο ό,τι νιώθω/σκέφτομαι συνειδητά ή και υποσυνείδητα! Ευχαριστούμε πολύ!

Vanna Koutsoudakis

Ο Κύριος Γιάννης Ξηντάρας , είναι από τους πιο αξιόλογους ψυχολόγους. Μου έδωσε την ώθηση και την επιθυμία να συνεχίσω να παλεύω για το δίκιο μου και να μάθω να βάζω όρους στην ζωή μου… Οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά λόγω του ότι μένω Νέα Υόρκη… Αν μπορούσα να του έδινα περισσότερα αστέρια σίγουρα θα του έδινα!

Dimitra Gritsipis

Δεν μπορώ να περιγράψω την ευγνωμοσύνη και εκτίμηση που νιώθω για τον κ. Ξηντάρα ως επιστημονα και ανθρωπο. Με επαγγελματισμό, υπομονή, σοβαρότητα και πάνω απ όλα ανθρωπιά κατάφερε να μου προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία να αντιμετωπίζω και να διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις που μου έφερε η ζωή… Είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ανθρωπος πάντα διαθέσιμος και προθυμος να προσφέρει την βοήθεια του! Thank you for all you have done for me and my family!

Samiou Angie

Ανθρώπινος, κατανοητός, εύστοχος με αμεσότητα και ειλικρίνεια που σε κάνει να ταυτίζεσαι και να εμπιστεύεσαι! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Panagiotopoulou Eleni

Είναι υπέροχος!!! Σαν ψυχολόγος αλλά πιστεύω ακόμα πιο πολύ σαν άνθρωπος!!!! Μόνο θετικά συναισθήματα σου βγάζει!!!

Ρένα Κανάρη

Φοβερός άνθρωπος!!!
Εκπληκτικός επιστήμονας!!

Μαρίνα Μάντζιου

Έχουν άλλη δυναμική οι συμβουλές ή εργαλεία συμπεριφοράς ή σκέψης ή προβληματισμού από έναν ειδικό που έχει ιδιαίτερο τρόπο στην μετάδοσή τους !! Εμπιστεύομαι τον τρόπο του κ . Ξηντάρα .


 

Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τη νέα ομάδα που ξεκινάει τις συναντήσεις της
με το νέο έτος!

ΠΟΥ – ΠΟΤΕ – ΠΩΣ – ΠΟΣΟ

Κάθε Τετάρτη 11.00πμ – 1.00μμ

Πρώτη συνάντηση: Τετάρτη 12.1.22

Λήξη συναντήσεων: Τετάρτη 15.6.22

Συχνότητα: Κάθε εβδομάδα (ίδια μέρα & ώρα)

Διάρκεια: 2 ώρες

Αριθμός συμμετεχόντων: Μίνιμουμ 8 άτομα και μάξιμουμ 12.

Χρέωση: 100 ευρώ / μήνα / άτομο

  • Οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω της εφαρμογής ZOOM
  • Συντονιστής ομάδας: Γιάννης Ξηντάρας, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 210 6619177 & 6948 634 485, καθημερινές 10.00πμ με 8.00μμ


Λίγα λόγια για την λειτουργία της ομάδας

Ας ξεκινήσουμε σημειώνοντας ότι η ομαδική θεραπεία είναι μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να την βιώσουν όλοι! Μάλιστα για πολλούς ανθρώπους η ομαδική θεραπεία μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική και περισσότερο μεταμορφωτική απ' ό,τι η ατομική θεραπεία…

Υπάρχουν διάφορες λειτουργίες της ομαδικής θεραπείας:

Α. Μερικές φορές οι ομάδες εστιάζουν στη διαπροσωπική μάθηση, τις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου τα μέλη μιλούν για το πώς αισθάνονται σε σχέση με τα άλλα μέλη.

Β. Άλλες φορές σε φάσεις κρίσης, τα μέλη επικεντρώνονται περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει στη ζωή τους έξω από την ομάδα και παίρνουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Έτσι λοιπόν ενώ ενθαρρύνεστε να μιλάτε για τη ζωή που έχετε έξω από την ομάδα, παράλληλα ζητείτε να επικοινωνείτε και η δυναμική που υπάρχει μέσα στην ομάδα, εξίσου!

Γ. Υπάρχουν επίσης ψυχοπαιδαγωγικές διεργασίες, όπου τα μέλη της ομάδας "διδάσκονται" συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως τη διαχείριση θυμού, άγχους, απώλειας, διαζυγίου κλπ…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, με την καθοδήγηση του συντονιστή - ψυχοθεραπευτή, ώστε να εργαστούν με στόχο τη βελτίωση της ζωής τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι ομάδες συνήθως αποτελούνται από 8 έως 12 άτομα και συναντιούνται κάθε εβδομάδα για 120 λεπτά περίπου. Μπορεί να διαρκούν κάποιους μήνες ή και για… κάποια χρόνια!

Γιατί λοιπόν η ομαδική θεραπεία είναι τόσο χρήσιμη;

 

  1. Η ομαδική θεραπεία σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι.
  2. Η ομαδική θεραπεία διευκολύνει την παροχή και τη λήψη στήριξης.
  3. Η ομαδική θεραπεία δίνει πολλές δυνατότητες επανορθωτικών εμπειριών. Δηλαδή, μέσα στη συμβολική αυτή οικογένεια, επουλώνονται οι πληγές του παρελθόντος, πληγές της παιδικής ηλικίας που κυρίως διαμορφώθηκαν από τους γονείς μας και άλλα σημαντικά πρόσωπα.
  4. Η ομαδική θεραπεία σας βοηθά να βρείτε τη «φωνή» σας, τι θέλετε, τι πιστεύετε και τελικά "ποιος πραγματικά είμαι!".
  5. Η ομαδική θεραπεία σας βοηθά να σχετίζεστε με τους άλλους (και με τον εαυτό σας) με πιο υγιείς τρόπους.
  6. H ομαδική θεραπεία προσφέρει ένα «δίχτυ προστασίας».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 210 6619177 & 6948 634 485, καθημερινές 10.00πμ με 8.00μμ

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα ενημερώνεστε για όλες τις νέες δράσεις του Κέντρου μας: σεμινάρια, μαθήματα, ομάδες!

* Δείτε στην Αρχική σελίδα πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ τα 4 Σεμινάρια Ψυχολογίας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου

Comments are closed.