Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Αντιμετωπίστε τις Τοξικές Σχέσεις – Προστατέψτε την Ψυχική σας Υγεία!

Αισθάνεστε παγιδευμένοι σε τοξικές σχέσεις; Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε την τοξικότητα στη ζωή σας. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πώς να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις και να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία.

4 μοναδικά μαθήματα ψυχολογίας επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Προσωπική Ανάπτυξη & Αυτογνωσία», εστιασμένα στο ζήτημα της τοξικότητας!

231 students enrolled
Last Updated 27-06-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Αισθάνεστε παγιδευμένοι σε τοξικές σχέσεις; Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε την τοξικότητα στη ζωή σας. Το νέο μας σεμινάριο θα σας δείξει πώς να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις και να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία με μόλις 29 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 24 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

4 μαθήματα
1h 24m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Αντιμετωπίστε τις Τοξικές Σχέσεις – Προστατέψτε την Ψυχική σας Υγεία!
Τιμή:
€29