Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Ο Δεσμός της Αγάπης και τα Δεσμά του Γάμου – Ανακαλύψτε τα Μυστικά της Ευτυχισμένης Συμβίωσης!

Αναζητάτε τρόπους να ενδυναμώσετε τη σχέση σας και να δώσετε νέα πνοή στον γάμο σας; Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές για να διατηρήσετε τον δεσμό της αγάπης ζωντανό και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες στον γάμο σας.

4 μοναδικά μαθήματα για την ψυχολογία των σχέσεων επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Προσωπική Ανάπτυξη & Αυτογνωσία», εστιασμένα στο ζήτημα της ώριμης αγάπης!

12 students enrolled
Last Updated 01-07-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να ενδυναμώσετε τη σχέση σας και να προστατευτείτε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του έγγαμου βίου. Εγγραφείτε τώρα και ξεκινήστε το ταξίδι προς μία πιο ευτυχισμένη και υγιή σχέση με μόλις 29 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 23 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

4 μαθήματα
1h 23m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Ο Δεσμός της Αγάπης και τα Δεσμά του Γάμου – Ανακαλύψτε τα Μυστικά της Ευτυχισμένης Συμβίωσης!
Τιμή:
€29