Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Οδηγός Ψυχολογικών Πρώτων Βοηθειών για Παιδιά και Εφήβους – Στηρίξτε την Ψυχική Υγεία των Παιδιών σας!

Αν ανησυχείτε για το άγχος και τις φοβίες των παιδιών σας… Αν θέλετε να μάθετε πώς να μιλήσετε για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, την διατροφή, το σχολείο και το διάβασμα… Αν θέλετε να μάθετε πώς να διαχειριστείτε τις συγκρούσεις ή θέματα bullying … Τότε το νέο σεμινάριο συμβουλευτικής γονέων είναι εδώ για να σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές συμβουλές για να υποστηρίξετε την ψυχική τους υγεία και να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής.

7 απαραίτητα μαθήματα παιδοψυχολογίας επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αυθεντική Γονεϊκότητα», για όλες τις ηλικίες!

68 students enrolled
Last Updated 01-07-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να στηρίζετε την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων σας. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να τα βοηθήσετε να αναπτυχθούν ευτυχισμένα και υγιή με μόλις 39 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 2 ώρες και 19 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Άγχος και στρες, παιδιών και εφήβων: αγχώδης διαταραχή και παιδική κατάθλιψη.

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

7 μαθήματα
2h 19m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Οδηγός Ψυχολογικών Πρώτων Βοηθειών για Παιδιά και Εφήβους – Στηρίξτε την Ψυχική Υγεία των Παιδιών σας!
Τιμή:
€39