Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Οι 5 Πυλώνες της Αποτελεσματικής Διαπαιδαγώγησης – Οδηγός για Γονείς

Μάθετε πως να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τα παιδιά σας και πως να ενισχύετε την αυτοπεποίθησή τους! Μάθετε πώς να ισορροπείτε τη γονεϊκή ευθύνη και εξουσία, μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης! Αποκτήστε πρακτικές συμβουλές και γνώσεις για να δημιουργήσετε μια σταθερή και υγιή βάση για την ανάπτυξη των παιδιών σας.

5 βασικά μαθήματα παιδοψυχολογίας επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αυθεντική Γονεϊκότητα», που εστιάζουν αποκλειστικά στο ζήτημα της αποτελεσματικής διαπαιδαγώγησης!

17 students enrolled
Last Updated 27-06-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να διαπαιδαγωγήσετε αποτελεσματικά τα παιδιά σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή τους. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να τα βοηθήσετε να αναπτυχθούν ευτυχισμένα και ισορροπημένα με μόλις 29 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 36 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Οι 5 Πυλώνες της Σωστής Διαπαιδαγώγησης - Οδηγός για Γονείς

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

5 μαθήματα
1h 36m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Οι 5 Πυλώνες της Αποτελεσματικής Διαπαιδαγώγησης – Οδηγός για Γονείς
Τιμή:
€29