Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Πώς να Μιλήσουμε σε ένα Παιδί για… – Οδηγός για Γονείς

Η επικοινωνία με τα παιδιά σας σε δύσκολες καταστάσεις είναι κρίσιμη για την ψυχική τους υγεία. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πρακτικές συμβουλές και γνώσεις για να μιλήσετε στα παιδιά σας για θέματα όπως το πένθος, το διαζύγιο και την κατανόηση της συμπεριφοράς τους.

4 «δύσκολα» μαθήματα παιδοψυχολογίας επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αυθεντική Γονεϊκότητα», που εστιάζουν στη διαχείριση των κρίσεων!

7 students enrolled
Last Updated 01-07-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τα παιδιά σας για δύσκολα θέματα. Μέσα από πρακτικές συμβουλές αποκτήστε τις γνώσεις για να τα υποστηρίξετε στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την ψυχική τους υγεία με μόλις 29 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Πώς να Μιλήσουμε σε ένα Παιδί για... - Οδηγός για Γονείς

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

4 μαθήματα
1h 15m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Πώς να Μιλήσουμε σε ένα Παιδί για… – Οδηγός για Γονείς
Τιμή:
€29