Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Τα SOS της Εφηβείας – Οδηγός για Γονείς

Αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις για την ψυχολογία των εφήβων, μάθετε να διαχειρίζεστε τις κρίσεις και να προστατεύετε τα παιδιά σας από τους κινδύνους των social media. Μην αφήσετε την εφηβεία να γίνει ένας ατελείωτος αγώνας – εξοπλιστείτε με τα σωστά εργαλεία και κερδίστε το στοίχημα της θετικής συνεργασίας!

4 SOS μαθήματα παιδοψυχολογίας επιλεγμένα από το bestseller επιμορφωτικό πρόγραμμα «Αυθεντική Γονεϊκότητα», αποκλειστικά για εφήβους!

9 students enrolled
Last Updated 01-07-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Η εφηβεία μπορεί να είναι μια απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις περίοδος για εσάς και τα παιδιά σας. Στο νέο μας σεμινάριο θα μάθετε τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να κατανοήσετε και να στηρίξετε τους έφηβους, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνετε πως να βάζετε τα σωστά όρια και να διαχειρίζεστε τις κρίσεις. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τους έφηβους να ανθίσουν με μόλις 29 €.

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

4 μαθήματα
1h 15m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Τα SOS της Εφηβείας – Οδηγός για Γονείς
Τιμή:
€29