Έχετε κάποια ερώτηση;
Message sent Close

Τέσσερα Επιλεγμένα Μαθήματα Αυτογνωσίας – Ανακαλύψτε τον Καλύτερο Εαυτό σας! 

Ξεκλειδώσετε τα μυστικά της αυτογνωσίας και βρείτε την εσωτερική σας δύναμη μέσα από τέσσερα μοναδικά μαθήματα! Ανακαλύψτε πώς να απελευθερωθείτε από τις ενοχές, τα δεσμά της υπερανάλυσης και των συμπλεγμάτων κατωτερότητας. Μάθετε πως να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας, κατανοώντας τη σημασία και το νόημα της προσωπικής ευθύνης.

3+1 μαθήματα ψυχολογίας επιλεγμένα από τα bestseller επιμορφωτικά προγράμματα «Προσωπική Ανάπτυξη & Αυτογνωσία» και «Ψυχική Υγεία & Ψυχοθεραπεία».

26 students enrolled
Last Updated 01-07-2024

Τι Περιλαμβάνει:

Στόχοι Σεμιναρίου:

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα κλειδιά της αυτογνωσίας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με μόλις 29 €. Εγγραφείτε τώρα και κάντε το πρώτο βήμα προς μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Βεβαίωση Παρακολούθησης:

Οι συμμετέχοντες, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, που προϋποθέτει την παρακολούθηση όλων των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων, θα μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους και να εκτυπώνουν την Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τρόπος παρακολούθησης:

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εφικτή αμέσως μετά την αγορά του, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone. Όποτε εσείς θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Συνολική Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά

Κόστος: 29 € 

Be the first to add a review.

Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Αγορά Σεμιναρίου

Περιλαμβάνει

4 μαθήματα
1h 15m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Τέσσερα Επιλεγμένα Μαθήματα Αυτογνωσίας – Ανακαλύψτε τον Καλύτερο Εαυτό σας! 
Τιμή:
€29