ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σχετικά με εμάς

Το 2007 ξεκινήσαμε, τη λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής.  Από τότε έχουν περάσει 13 χρόνια! Μεγαλώνουμε κι εμείς μαζί με τις δουλειές μας…

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Να βοηθήσουμε εσάς σε αυτά που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Να αναδείξετε τις δυνατότητες και τις δεξιότητες σας, για μια πιο λειτουργική, πρακτικά αλλά και συναισθηματικά, διαχείριση της ζωής σας. Γιατί το γραφείο μας είναι πάνω από όλα ένας χώρος συζήτησης και κατανόησης. Ένας χώρος όπου θα σας ακούσουμε, θα σας κατανοήσουμε και θα σας στηρίξουμε. Αυτό είναι ουσιαστικά και το πλαίσιο μίας ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας: ένα πλαίσιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης, χωρίς κρίσεις και κριτικές, χωρίς «σωστό και λάθος», όπου η Αυθεντικότητα, η Ενσυναίσθηση και η Αποδοχή γίνονται προϋπόθεση για κάθε αληθινή συναίσθηση!

Αυτός είναι ο στόχος μας και το όραμα μας.  Μια καλύτερη ποιότητα ζωής, εφικτή για όλους, τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.  Μια ζωή που αξίζει κανείς να ΖΕΙ!

 

Σχετικά με τις συνεδρίες

Για τις συνεδρίες στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης "Επαφή", καλό είναι να γνωρίζετε τα εξής:

Α. Η θεραπευτική σχέση βασίζεται στην αρχή της εμπιστευτικότητας (ιατρικό απόρρητο). Αυτό σημαίνει τη ρητή δέσμευση εκ μέρους του θεραπευτή να διαφυλάξει το απόρρητο των λόγων του θεραπευόμενου χωρίς παρεκκλίσεις.

Β. Η διάρκεια της κάθε συνάντησης είναι 45’-50’ λεπτά και η συχνότητά τους μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά δεκαπέντε μέρες.

Γ. Το κόστος των συνεδριών διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων) καθώς και τη συχνότητα των συναντήσεων.

  Το γραφείο μας βρίσκεται στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής καλύπτοντας τις ανάγκες της Βορειοανατολικής Αττικής: Αγ.Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Βριλήσσια, καθώς και Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παιανία… Τηλέφωνο επικοινωνίας 210.66.19.177 & 6948634485.

  Επίσης πραγματοποιούνται διαδικτυακές συνεδρίες μέσω skype/messeger/viber... Έτσι μπορείτε να μας βρείτε όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα κι ολόκληρο τον κόσμο!!!

Comments are closed.