Συνεδρίες μέσω Skype

Στο κέντρο μας παρέχονται διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype για άτομα που βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδος, καθώς και σε άτομα που για σοβαρούς λόγους υγείας αδυνατούν να μετακινηθούν και δε διαθέτουν άλλο είδος πρόσβασης στο χώρο μας.

Πρόκειται για συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται είτε μία φορά την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες με έναν από τους θεραπευτές που παρέχουν αυτή την υπηρεσία. Η διάρκειά τους είναι 50 λεπτά η καθεμία.

Οι online συνεδρίες αποτελούν έναν πολύ ωφέλιμο τρόπο για τη λήψη ψυχολογικής στήριξης, ειδικά στις περιπτώσεις όπου η άμεση επαφή με το θεραπευτή, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι δύσκολη ή αδύνατη. Επίσης, για πολλούς ανθρώπους η έναρξη ψυχοθεραπείας ή συμβουλευτικής από το δικό τους χώρο είναι η μόνη δυνατότητα που έχουν, για να δοκιμάσουν να λάβουν την ψυχολογική στήριξη που τόσο χρειάζονται. Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται, οι διαδικτυακές συνεδρίες προσφέρουν πολύτιμη συμβουλευτική και ψυχοθεραπευτική στήριξη σε ανθρώπους που πραγματικά την επιθυμούν.

Παρ’ όλ’ αυτά, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι συνεδρίες αυτές δεν ενδείκνυνται για όλες τις περιπτώσεις που χρήζουν ψυχολογικής βοήθειας. Για παράδειγμα, σε άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όπως είναι η ψύχωση ή βαριές μορφές κατάθλιψης κλπ. Επίσης, στις online συνεδρίες δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση επαφή, η οποία έχει σημαντικό ρόλο στη θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων. Ωστόσο, εξακολουθούν να προσφέρουν τα πλεονεκτήματα της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε πολλά ψυχολογικά ζητήματα. Κατά τα λοιπά, οι διαδικτυακές συνεδρίες έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και τη δομή των συνεδριών που πραγματοποιούνται πρόσωπο με πρόσωπο και απευθύνονται σε ενήλικες, γονείς, οικογένειες, εφήβους και ζευγάρια.

Η αμοιβή για την online συνεδρία είναι η ίδια με αυτή μιας κανονικής συνεδρίας και καλύπτεται με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Εάν χρειάζεστε κι άλλες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του γραφείου μας τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Δευτέρα -Παρασκευή 09.00 -21.00 , στο 2106619177.

 

skype: “Επαφή” Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη

 

Με την εγγραφή σας στο newsletter θα ενημερώνεστε για όλες τις νέες δράσεις του Κέντρου μας: σεμινάρια, μαθήματα, ομάδες!

* Δείτε στην Αρχική σελίδα πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ τα 4 Σεμινάρια Ψυχολογίας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου

Comments are closed.