Have a question?
Message sent Close

Η επιστήμη της Ψυχολογίας και η τέχνη της Ψυχοθεραπείας – 32 μαθήματα + 6 live sessions σε 1!

Η πιο ολοκληρωμένη σειρά Μαθημάτων και Live Webinars στον τομέα της Ψυχικής Υγείας – Ξεκινήστε σήμερα!

Ψυχολογία και Φιλοσοφία, Σχολές Ψυχολογίας και Ρεύματα Ψυχοθεραπείας, S.Freud, I.Yalom, C.Rogers κ.α., Ενσυναίσθηση, Αποδοχή, Αυθεντικότητα, Ψυχολογία του Ατόμου, Ψυχοπαθολογία της Καθημερινής Ζωής, Χρόνιο Άγχος, Κατάθλιψη, Κρίσεις Πανικού, Αυτοάνοσα, Όνειρα και Ερμηνεία, Εναλλακτικές Προσεγγίσεις και πολλά άλλα…

98 students enrolled
Last Updated 15-02-2024
5 out of 5
5
11 κριτικές

Τι θα μάθεις:

Τις βασικές αρχές της επιστήμης της Ψυχολογίας.
Τις βασικές τεχνικές της τέχνης της Ψυχοθεραπείας.
Να κατανοείς καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους.
Να είσαι σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
Να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
Να αποκτήσεις ψυχολογικό τρόπο σκέψης και ψυχική ανθεκτικότητα.
Να διευρύνεις την αντίληψή σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Να αντιμετωπίζεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα και να διαχειρίζεσαι τις υπαρξιακές σου αγωνίες.
Τις βασικές αρχές της επιστήμης της Ψυχολογίας.
Τις βασικές τεχνικές της τέχνης της Ψυχοθεραπείας.
Να κατανοείς καλύτερα τον εαυτό σου και τους άλλους.
Να είσαι σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
Να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
Να αποκτήσεις ψυχολογικό τρόπο σκέψης και ψυχική ανθεκτικότητα.
Να διευρύνεις την αντίληψή σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Να αντιμετωπίζεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα και να διαχειρίζεσαι τις υπαρξιακές σου αγωνίες.

Κορυφαία επιλογή για να το κάνεις δώρο σε αυτούς που αγαπάς! ❤️

Αν είστε γονείς ενήλικων τέκνων, αυτό το σεμινάριο είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά σας.
Αν είστε σε σχέση, είναι το καλύτερο δώρο για τον/την σύντροφό σας.

Προϋποθέσεις Παρακολούθησης

Περιγραφή

Συγχαρητήρια, το βρήκατε!

Το πιο ολοκληρωμένο σεμινάριο για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία, με περισσότερες από 20 ώρες περιεχομένου, 32 μαθήματα ψυχολογίας, 6 live group sessions, 32 φύλλα εργασίας και 60+ τίτλους προτεινόμενης βιβλιογραφίας!

Αντί να αγοράσετε πολλά διαφορετικά μαθήματα Ψυχολογίας… - Αυτό το σεμινάριο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για γνώση σχετικά με την Επιστήμη της Ψυχολογίας και την Τέχνη της Ψυχοθεραπείας!

Ένα 100% βιωματικό σεμινάριο, τόσο τα 32 μαθήματα όσο και τα 6 live group sessions - Ετοιμαστείτε για βιωματική εμπειρία από την πρώτη διάλεξη!

Αν σας ενδιαφέρει η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και πρέπει να αγοράσετε μόνο ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ φέτος… ΠΡΕΠΕΙ να είναι αυτό!

Στόχοι Σεμιναρίου

“Μορφωμένος άνθρωπος είναι αυτός που έχει μάθει πως να μαθαίνει και πως να αλλάζει’’ Για τον Carl Rogers, η αυτογνωσία είναι το κλειδί για την επίτευξη της ευημερίας και της αυτοπραγμάτωσης!
‘’Τι υπέροχη διαφορά να επιλέγεις ό,τι κάνεις. ’’Διάλεξε τη μοίρα σου. Αγάπα τη μοίρα σου’’. Για τον Irvin Yalom, όταν οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά περιέργεια για τον εαυτό τους, αυτό είναι πάντα κακό σημάδι…!

Το Σεμινάριο Περιλαμβάνει:

🔶 Ουσιαστικές και χρήσιμες γνώσεις με λόγια απλά και κατανοητά σε 32 μαθήματα Ψυχολογίας.

🔶 Ζωντανή έμπνευση και καθοδήγηση σε 3 Mentoring group sessions.

🔶 Ζωντανή και άμεση υποστήριξη για όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σε 3 Q&A group sessions.

🔶 32 φύλλα εργασίας για αναστοχασμό και περαιτέρω εμβάθυνση.

🔶 60+ τίτλοι προτεινόμενης βιβλιογραφίας, τροφή για σκέψη όλο τον χρόνο!

🔶 Βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

🔶 1 μήνα επιπλέον πρόσβαση στα 32 μαθήματα μετά τη λήξη του σεμιναρίου - έως και την 29/9/24.

🔶 Και όλα αυτά στην τιμή μίας μοναδικής συνεδρίας! Προλάβετε την εγγραφή σας στις ημερομηνίες Early Bird έως και τις 21/5 και κερδίστε έκπτωση 60%

Τα λέμε στο σεμινάριο Ψυχολογία & Ψυχοθεραπεία!

Έναρξη 17/6/24

Featured review

Η επιστήμη της Ψυχολογίας και η τέχνη της Ψυχοθεραπείας – 32 μαθήματα + 6 live sessions σε 1!

Φωτεινή Δ.

"Χαίρομαι τόσο πολύ που παρακολουθώ αυτά τα μαθήματα! Κάνετε τόσες σπουδαίες και δύσκολες διαδικασίες και γνώσεις απολύτως κατανοητές. Μακάρι όλες και όλοι να είχαμε τέτοιες γνώσεις για αυτά τα θέματα από πολύ νωρίς... Σας ευχαριστώ πολύ!"

Σχετικά με τον συντονιστή

Η επιστήμη της Ψυχολογίας και η τέχνη της Ψυχοθεραπείας – 32 μαθήματα + 6 live sessions σε 1! Xidaras Logo new
Το σεμινάριο συντονίζει ο Γιάννης Ξηντάρας, Ψυχολόγος MSc -Ψυχοθεραπευτής. Απόφοιτος Ψυχολογίας Παν/μίου Αθηνών & Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής I.C.P.S. & Univ. of Strathlyde.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Ίσως πριν την εγγραφή σας να χρειάζεστε κάποιες διευκρινίσεις. Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι κακό να έχετε απορίες! Μπορείτε αν θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα σεμινάρια. Για αυτό μη διστάζετε καθόλου! Επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6619177 & 6948 634 485. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας εξηγήσουμε ότι χρειάζεστε…!

Διαφορετικά μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το ερώτημα σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Μη χάνετε χρόνο… Επικοινωνήστε μαζί μας, με όποιο τρόπο εσείς θέλετε, λάβετε τις επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις που χρειάζεστε και προλάβετε την εγγραφή σας στην προνομιακή τιμή του Early Bird με έκπτωση 60% στην κανονική τιμή. Από 249€ μόνο 99€ έως και τις 21.5.24!!!

Ενότητα 1: Εισαγωγή στην Ψυχολογία

Τα σεμινάρια μας είναι ανοιχτά σε όλους, ανεξάρτητα από ηλικία ή επίπεδο εκπαίδευσης. Δικαίωμα εγγραφής έχει ο οποιοσδήποτε, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή συμμετοχής.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα μας, www.xidaras.gr και η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται άμεσα ως εξής: πατήστε στο "ΤΟ ΘΕΛΩ !" και ολοκληρώστε την διαδικασία με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που σας δίνουμε. Με την ολοκλήρωση της εγγραφή σας λάβετε email με την επιβεβαίωση της αγοράς σας καθώς και το link για παρακολουθήσετε τα μαθήματα.
Το πρόγραμμα είναι κατανεμημένο σε 8 ενότητες που περιέχουν 32 Βίντεο + 3 Live Q&A Sessions + 3 Live Mentoring Sessions, συνολικής διάρκειας 20h 15m. Επιπλέον 32 φύλλα εργασίας και 60+ τίτλους προτεινόμενης βιβλιογραφίας. Το σεμινάριο ξεκινάει την Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 7μμ, με το 1ο Live Mentoring Session με θέμα: «Το παιδί μέσα μου: βιώματα και τραύματα της παιδικής μας ηλικίας & πως να τα ξεπεράσουμε», το οποίο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω ZOOM!
Με την ολοκλήρωση όλων των ενοτήτων, σας εμφανίζεται αυτόματα η επιλογή: «Βεβαίωση Παρακολούθησης». Κάνετε κλικ πάνω στην επιλογή και την κατεβάζετε σε αρχείο μορφής .pdf προς αποθήκευση ή εκτύπωση.
Η γνώση και η βιωματική εμπειρία που παρέχονται μέσα από τα σεμινάρια μας, στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σας επιμόρφωση και εξέλιξη. Οι βεβαιώσεις που χορηγούνται δίδονται ως επιβράβευση της προσπάθειάς σας ενώ παράλληλα δύναται να εμπλουτίσουν και το βιογραφικό σας!
Δυστυχώς, δεν παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς πληρωμής από ένα σεμινάριο σε ένα άλλο.
Πατήστε σύνδεση στην ιστοσελίδα μας (www.xidaras.gr) χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει κατά την εγγραφή σας (όνομα χρήστη & κωδικό πρόσβασης). Τα 32 μαθήματα θα προβάλλονται την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένα στις 7:00 μμ, ενώ τα 6 live sessions θα πραγματοποιηθούν μέσω ZOOM. Ο σύνδεσμος για τα zoom meetings αναφέρεται μέσα στον πίνακα μαθημάτων και θα είναι διαθέσιμος σε όσους έχουν κάνει την εγγραφή τους στο σεμινάριο, την αντίστοιχη ημερομηνία της κάθε προγραμματισμένης συνάντησης.
📣 Το σεμινάριο ξεκινάει την Δευτέρα 17.6.24 στις 7.00μμ, με το 1ο live Mentoring group session και θέμα: «Ψυχική Ανθεκτικότητα: υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες!» Οι ¨πόρτες¨ για το Zoom meeting ανοίγουν στις 6.55μμ.
📣 Μην παραλείψετε να γίνετε μέλος της ομάδας του σεμιναρίου στο Facebook για να λαμβάνετε και εκεί όλες τις υπενθυμίσεις και τα link για τα live sessions καθώς και τις τυχόν έκτακτες ειδοποιήσεις. Την ομάδα θα την βρείτε εδώ: LINK
5
5 out of 5
11 Ratings

Αναλυτική Βαθμολογία

5 Αστέρια
11
4 Αστέρια
0
3 Αστέρια
0
2 Αστέρια
0
1 Αστέρια
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Show more
Παρακαλώ, κάντε σύνδεση για να αφήσετε κριτική.
Το θέλω!
EARLY BIRD -60% 🗓

Περιλαμβάνει

39 μαθήματα & live sessions
20h 15m
Κινητό, Τablet, PC
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Η επιστήμη της Ψυχολογίας και η τέχνη της Ψυχοθεραπείας – 32 μαθήματα + 6 live sessions σε 1!
Category:
5 out of 5
5
11 κριτικές
Price:
€249.99 €99.99